Theater Clan

Mondmaskers

Onze mondmasker-maakster geniet momenteel van een welverdiende vakantie. Nieuwe bestellingen worden pas ten vroegste op 21 augustus verstuurd!

Wij kijken natuurlijk reikhalzend uit naar het volgende theaterseizoen, en we hopen van jullie hetzelfde. Maar om van een seizoen te kunnen spreken moeten we eerst even die Corona zoveel mogelijk uitroeien. En wat is nu een betere manier om dat te doen dan met de enige echte Clan-mondmaskers!

We maken kwalitatieve dubbelzijdige mondmaskers met ruimte om een filter te plaatsen (naar het model van Lieven Scheire en goedgekeurd door Marc Van Ranst). De maskers worden gemaakt uit katoen, met knooplint (geen elastieken!) en kunnen gewassen worden op 60 graden. We hebben 4 verschillende versies, die al een tipje van de sluier oplichten van ons volgend seizoen. De stof met de mussen is reeds de deur uit gevlogen...

Tulpen uit... Jij bent geen lelijk eendje Wees de ster van je eigen evolutie Het zwarte gat

Klinkt goed? Vul het formulier hieronder in om er te bestellen. Ze worden gemaakt op bestelling en binnen de 2 dagen verstuurd met de post. Voor 5 euro is er één van jou!

We verwerken jouw persoonsgegevens enkel voor het versturen van jouw bestelling. Daarna wissen we ze en hoor je nooit nog iets van ons, tenzij je dat wil natuurlijk. :-)

 


We sturen je een mail met de betaalgegevens.